Bytte till sommarhjulen!

Jag och brorsan har börjat filma lite Youtube-klipp och kunde inte låta bli att filma när jag bytte till sommarhjulen, så vill ni spana in detta klipp, så är det bara att kika här:
https://www.youtube.com/watch?v=AO5hsKRl6IA
Glöm inte att prenumerera!


Jag har inte kört så mycket under vintern, har bara blivit 377 mil som man kan se i filmen. Jag har jobbat hemifrån under ett par månader och försöker undvika affärer och events pga Corona, så har varit väldigt lugnt i vinter. Har mest varit i skogen på helgerna också, så bilen har haft det lugnt.

Den får dock omvårdnad titt som tätt, den fick faktiskt den årliga genomgången hos Lotus Rekond, så nu är Ceramic Pro-skyddet uppdaterat och bilen är hal och fin! Är väldigt nöjd med lackbehandlingen!


Solcellerna tuggar på, idag blev det faktiskt årsbästa, 122.17 kWh, bara 10kWh från mitt rekord!


Ha det fint så hörs vi!

Glöm inte min referral-länk:
https://ts.la/johan94004
Då får både du och jag 150mil gratis laddning på Teslas Superchargers. Ingen som har gjort det hittills, så passa på att vara först 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>