Nu händer det grejer!!

I torsdags fick jag VIN i källkoden på ”Hantera”-sidan!! Kändes lite overkligt, fick nypa mig i armen… Har ju sökt efter detta hundratals gånger, så nu när det väl dök upp, så tog det en stund innan polletten trillade ner!

För Er som inte har koll på det, så kan man efter att man har loggat in och klickat sig in på ”Hantera”-sidan, där ta högerknappen på musen och välja ”Visa sidkälla” och då får man upp en massa HTML-kod. Tar man då Ctrl+F så kan man söka efter ett chassienummer och de börjar på 5YJ.

Ser ut så här när man har fått VIN, står ”null” där annars.


Fick på fredagen mail från Delivery Teamet med en faktura på kontantinsatsen, så nu har jag betalat in den! För Er som funderar på hur det fungerar med handpenningen man la vid ordern, så hade de räknat av de 15000 kronorna på kontantinsatsen.

Båten som jag tror bilen står på heter Glovis Cosmos och den närmar sig sakta men säkert, ska enligt planen anlända i Zeebrügge på lördag kväll, tog en skärmdump på positionen nyss:


Testade idag att söka på mitt chassienummer, på denna sida:
https://www.car.info/
Helt plötsligt så fick jag reda på reg.numret på min bil också!! Fick ett helt OK reg.nummer, men inget som gjorde att jag direkt kom på ett passande namn på bilen…

När man beställer Teslan så står det att man får dra ett släp på 910kg, men som jag sett på de senare bilarna, så får man dra 1000kg! Gött!


Har nu även beställt lite saker till bilen, blir förhoppningsvis lite tips och bilder på detta framöver. Detta är iallafall beställt:
– Vita stänkskydd (Teslas är tydligen inte så nice)
– Silikonskydd till laddanslutningarna (vill skydda kontakterna från snö och regn)
– Minneskort och läsare till Sentrymode m.m.
– Laddare för trådlös laddning av två mobiltelefoner

Har lite mer på önskelistan också, får se i vilken ordning det blir:
– Tonade rutor
– Kolfibervinge
– PPF, måste dock spana in någon bil för att se hur det verkar med sådan film på lacken.
– Byta ut träpanelen till kolfiber
– Foliering av mittkonsolen

Men…

Vore ju bra om man fick hem bilen också, men nu är det närmare än någonsin! 😀

Funderar du på att köpa en Tesla? Glöm inte att använda någons referral-länk när du beställer! Vill du använda min så är den:
https://ts.la/johan94004
Då får både du och jag 150mil gratis laddning på Teslas Superchargers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>