Leverans idag!!

Behöver jag skriva att jag vaknade långt innan väckarklockan idag? Dagen jag har längtat efter i snart fem månader var här!

Jag valde ju Malmö som leveransort eftersom jag skulle lämna Leafen där i november och tänkte då hämtat hem Model 3:an, men det tog ju liiiiiite längre tid än så…

Jag har närmare till Göteborg, men har bara hört gott om leveranserna i Malmö, så jag bytte inte ort. Leveransen var faktiskt över förväntan! Bilen stod ren och fin inomhus och de hade en liten skylt med mitt namn och fint upplagda nycklar m.m.

Den var dessutom laddad upp till 90%, så det var föredömligt förberett 😀


Vi kollade efter defekter, tog en massa bilder så vi har inför framtiden, men det kändes väldigt bra och vi accepterade gärna bilen!

Eftersom jag beställde bilen innan den 10/10, så skulle Aero-navkapslarna ingå, så det fixade Tesla.

Här testade vi att snabbladda på vägen hem, var ju så mycket i batteriet så det behövdes inte, ville dock bara se så att det fungerade!


Nu står den och laddar hemma, kör på 9A 1-fas tills jag har fått hem en laddbox, det är på gång.


Just det, glömde ju skriva att jag ändrade ju min order till en Long Range, kände att jag inte kunde låta bli en fyrhjulsdriven bil eftersom jag är Audi quattro-tok 🙂

Min syster och svåger har en i3 REX som har reg.nummer som börjar på TEE, så den heter ”T-Rex” så min Model 3:a är på samma tema, så döpte den till ”Dino” eftersom jag sparar på dinosauriejuicen!

Det kommer mer bilder framöver!

Nu är jag lycklig 😀

Funderar du på att köpa en Tesla? Glöm inte att använda någons referral-länk när du beställer! Vill du använda min så är den:
https://ts.la/johan94004
Då får både du och jag 150mil gratis laddning på Teslas Superchargers.

2 thoughts on “Leverans idag!!

 1. Karl

  Grattis Johan!
  Välkommen in i Tesla-sekten.
  Har snart rullat 500 fantastiska mil med min nu. 🙂

  • Edis

   Tack Karl!
   Känner mig väldigt nöjd hittills! Har ju varit lite orolig för högt kupéljud och dålig passform på allt, men den känns klart bättre än förväntat!
   Blir nog några mil idag också 😃
   Med vänlig hälsning, Johan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>