I väntan på min M3 SR+

Behöver jag säga att man hoppas på att det är ett leverans-SMS varje gång telefonen surrar till?

Fick till slut ordning på privatleasingkontraktet, fick göra om signeringen, verkade ha strulat i början, men galet svårt att få tag i någon på Tesla, eller få de att svara på mail. Ringde en säljare till slut och då löste vi det på 1 minut… Hade det varit något annat bolag än Tesla, så hade jag dock sagt adjö för längesedan. Men man vet ju att det är så här, så man tar det helt enkelt med ro…

Statusen hittills är att jag inte har hört något om leveransen. Har inte blivit tilldelat något chassienummer heller, så jag börjar bli lite orolig för att jag inte hinner få bilen innan jag ska lämna tillbaka Leafen…

Vad gör jag nu då?
– Kollar dagligen på http://bit.ly/TeslaCarriers och spanar in var båtarna är. Det är två inkommande till Zeebrügge, en imorgon och en i början på november. Hoppas det står en kärra till mig där…
– Kollar dagligen på Tesla-kontot om det finns ett VIN-gömt där (visa sidkälla och sök på 5YJ som alla chassienummer börjar med).
– Kollar i Tesla-appen titt som tätt och ser om den ändrat sig…
– Läser massor på Tesla-forumet och spanar in väntrumstråden för Model 3:orna och läser spänt när folk får leveranstider.
– Kollar på Model 3-filmer på Youtube…
– Hoppas att någon beställer en Tesla via min Referal-code så vi båda får lite gratis laddning på SUC. Länken är: https://ts.la/johan94004

I övrigt är jag kolugn 😉

Känns fortfarande lite overkligt att det kommer att stå en Tesla på gården framöver! Något man har drömt om i många år!! 😀

När det gäller solcellerna har jag passerat 4500kWh sedan den 23 juli, men får inte leverera fullt ännu. Fick ett SMS från E.On som sa att de flyttat fram min nedgrävning av kabeln från V.43 i år till V.9 nästa år. Bra där E.On… Vad impad jag blev…

Förresten, skaffade en elektrisk röjsåg nyligen. Varit sugen på det länge och nu håller vi på att såga en hel del i skogen, så fick bli ett kit med röjsåg 530iPX (536LiPX i tabellen nedan), laddare (330:n) och två BLi200-batterier. Kostade drygt 10000kr på Hylte Jakt och Lantman för det kitet.


Är grymt nöjd hittills. Går tyst, vibrerar inte alls som ett vanligt såg, eftersom man slipper vinkelväxel och ”drivlina” och det är väldigt lätt också. Köpte de små batterierna för att hålla nere vikten. Sågar ungefär en timme på ett batteri och det är rätt lagom för min del.

Det enda negativa jag har att säga är att jag hade önskat att man fick med en bra sele till maskinen. Vi har en väldigt bra och ergonomisk sele till det vanliga röjsåget, så fick bygga ihop delarna man fick till denna sågen, men blev inte alls speciellt graciöst. Fungerar bra, men hade hellre sett att man fick med en komplett och anpassad sele.

Återkommer så fort jag fått besked om leverans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>