Äntligen…

… ett svar från Tesla!

Jag har ju inte hört ett skvatt mer från Tesla om leveransen som skulle ske i november, eller absolut inom 90 dagar som de sa vid order.

Mailade de igårkväll och Delivery Center svarade detta idag:
Beklagar situatuationen och att vi tyvärr inte kommer få fler SR+ detta kvartal.

Jag mailade direkt tillbaka och skrev att jag är sugen på att avbeställa av ren princip och krävde att få ett besked på NÄR jag får bilen. Lär väl inte få ett rakt svar på det…

Har ju snart väntat i 3 månader och att behöva vänta i upp till 3 månader till på en slumpbaserad leveransplan känns HELT fel. Hade de sagt från början att det kan dröja upp till sex månader så är det ju en sak, men jag skulle ju få den i november… Min perfekta plan att lämna Leafen i Malmö på Mobility Motors och sedan traska bort till Tesla var ju perfekt… Men ack se fel det blev.

Får nu lyckligtvis låna min mormors bil, men hon lär väl inte vara så glad på att jag lånar hennes bil i upp till 3 månader till…

Jag ska erkänna att jag är väldigt sugen på att avbeställa bilen, tycker inte att man ska gynna företag som beter sig så här. Har en viss förståelse för att det här är första året med så hög produktion av bilar och jag inser ju att det är ett logistiskt äventyr, men i Sverige har de ju haft det här året på sig att trimma processerna. Jag kommer inte att tåla speciellt många fler motgångar i den här processen innan jag avbeställer.

Tyvärr gör ju en avbeställning inte ett skit, Tesla lär inte bli bättre för det, de vet att de har en produkt man nästan kan stå ut med vad som helst för att man ska få köpa den… Slutar väl med att man står i en ruta vid överlämningen och sjunger ”I will always love you” med byxorna nere vid anklarna ( https://www.youtube.com/watch?v=hWV9is6ClWk )

Det komiska idag var att jag fick svar på mitt mail idag och bara några minuter efter det kom det reklam-mail som tipsade om alla deras lagerbilar.

Det gjorde nästan lite ont…

Jag VET att allt det här kommer att vara glömt och förlåtet så fort jag får nyckelkortet till bilen. Så jag försöker härda ut!! Giv mig styrka!! 😀

Förresten, om någon undrar över miniatyrbilden till detta inlägg, så är det min kära urquattro, lovar att inte köra med den på saltade vägar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>