Snart semester!

Det har varit hektiskt en tid, ska blir riktigt skönt med fyra veckors semester! Det har varit så hektiskt så jag inte ens har haft en möjlighet att utnyttja mina hyrbilscheckar på 10000kr som jag fick från BMW innan de löpte ut. Tänkte hyrt något fränt, men det blev inget… Slutsatsen är väl ganska tydlig ändå, har uppenbarligen klarat mig utmärkt med i3:an under snart 9 månader och snart ca 1500mils körning!

Har visserligen ställt på både GT:n och urisen, men de åker bara på bilutställningar, så de är inte så mycket för nyttobruk.

Det enda jag saknar är egentligen en dragkrok. Dragkrok för att kunna pipa iväg med båten, för att kunna köra ett släp till tippen och för att kunna åka och köpa ”onödiga” maskiner till verkstaden 🙂

BMW har ju släppt i3:or med större batteri nu, det är riktigt nice och framförallt så tycker jag att signalen att man kan byta ut sitt gamla batteri och uppgradera till ett större så småningom. Snacka om att inte lämna gamla kunder i sticket! Bra där BMW!

I övrigt så har det inte hänt så mycket på elbilsfronten förutom att det är snabbladdare på gång i Hyltebruk som ska installeras under året och så var jag och hälsade på Christian när han hade öppet hus i Sundhult.

Kolla in Sundhult:s blogg för mer info. Träffade ett helt gäng elbilister där, kollade på Christians fina panna och så kikade vi på hans riktigt trevliga solcellsanläggning! Väcker en hel del ha-begär om man säger så! Blev rätt många timmar på plats, riktigt kul att prata med andra elbilstokar!

Förresten, lekte lite med dekaler igen! Blev lite inspirerad av Polisen i Los Angeles val av i3:orna, så gjorde en egen version:
160705_1
Hmmmm, vinterhjulen är snyggare…

Tänkte köpt nya sommarhjul också, men urisen smet före i hjul-kön, så i3:an får vänta lite till… Är nöjd med prioriteringen iallafall 🙂
160705_2
Trevlig sommar på Er alla!

Börjar min semester med ett besök på Falkenbergs veteranmarknad på lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>