Turtlade idag

Var ute och körde med Leafen idag och började närma mig 5% och efter det blir det bara tre streck i batterivisningen. När jag ändå var så nära hemma så tänkte jag att det är dags att kolla vad som händer. Startade dock Leaf Spy Pro och utan den hade det inte varit roligt att köra. Man kan där se laddningen detaljerat, vilket gör att man kan undvika den totala ångesten i ett sådant här läge.

Nu körde jag 12.6km efter att det blivit streck, men jag körde inte snällt, så det hade nog gått att snålköra ett par tre mil om man snålat rejält. Hade fläkten på fullt och helljus och rampen igång och tryckte på gasen i backarna hemomkring. De är rätt rejält långa, de backarna.

Gött att ha Turtlat iallafall, även om jag fuskade på hemmaplan! 🙂

IMG_9260.JPG

Efter att jag hade parkerat hade jag SOC (State Of Charge) på 2.5%, så kunde ha kört en del till.

IMG_9259.JPG

Tycker det är lite synd att man inte kan se SOC på riktigt direkt i bilen, men jag antar att de vill att man ska få panik och ha en chans att ta sig snabbt till en laddare när strecken visar sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>