En eloge till Tesla

Jag har ju varit allt annat än nöjd med att min SR+ inte kom i november, utan skulle bli i februari, så har ju hunnit kolla på Youtube-klipp, läst massor på forum, räknat på ett köpa istället för att privatleasa, så nu har jag faktiskt justerat min order lite, plus att jag kommer att köpa bilen istället!

Hela den processen att ändra gick väldigt smidigt, lite mailande och så var allt ordnat. Tror faktiskt inte att det hade varit lika enkelt hos någon annan bilfirma!

Numera så ser min konto-sida på Tesla ut så här:

Valde 19″:are och justerade så att jag får dubbfria vinterhjul också. Föredrar egentligen dubbdäck, men tänkte testa hur det är med dubbfritt. Skulle även kunna vara så att jag ändrade en sak till, men det kan vi ta efter leveransen 🙂

Gott slut på 2019 och ha ett Gott Nytt 2020!

Vi hörs nästa decennium!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>