0

Rekordmånad igen

Ojojoj, det har hänt massor sedan senaste inlägget! Ni som följer mig på Youtube har sett att jag har bytt bil, kör nu en grå Tesla Model 3 LR -22 och har pillat en hel del med den under de senaste veckorna.

Nu är det dock dags att snacka lite sol-el igen, för nu har det slagits rekord ännu en gång! Mars månad var enormt solig och elpriserna var höga, detta resulterade i ett väldigt bra resultat! Hela 5851kr!!


Så här såg produktionen ut, peakade på ca 117kWh den 30 mars


Om ni tar högerknappen och öppnar bilden i ny flik, så ser ni lite bättre.
Men här är iallafall, resultatet i pengar och produktionen i kWh sedan jag drog igång anläggningen.

Här är en ny trend, som visar hur mycket solcellerna är ”skyldiga” mig och
man ser även en prognostrend och Excel gissar att mina solceller har betalat sig
i maj 2025, dvs under 6 års återbetalningstid.

Den höga stapeln i början är när jag fick tillbaka 20% av installationen i stödet som fanns på den tiden.

Jag har gjort en video om detta på Youtube, spana in det här:

Vill ni se min nya bil, så finns det ett par olika filmer att kika på, bland annat denna:

Ha det fint!!

Edis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.