i3:an är återlämnad!

I måndags lämnade jag tillbaka min kära i3:a!

Bilen var inte speciellt skitig, men i söndags fick den en sista omgång omvårdnad hemma så den glänste fint när vi gav oss iväg mot Jönköping!

Till och med däckglans 🙂

Det var dock inte så kul väder på vägen upp…

Bilen blev lite skitig, men inget att göra åt, den såg fin ut ändå!

BMW köper tjänsten för ”återlämningsbesiktning” av Dekra, så en herre från Dekra tog över bilen och gick igenom ett gediget protokoll. Jag har ju fått dokumentation från BMW på saker som är normalt slitage, hänger med bra info om detta.
Min bil fick iallafall toppbetyg, riktigt skönt, så jag får ingen räkning på skador i efterhand. Sååååå nu är jag billös!

Eller nja, inte billös, utan bruksbillös… Jag har några entusiastbilar, men de vill jag inte köra på saltade vägar…

Jag var faktiskt och kollade på någon bil och snokade på många annonser, men fick svar från Mobility Motors att min Leaf troligtvis anländer tidigare än väntat! Såååå, hade turen att få låna en bil av min syster och svåger!

Men det innebar att man var tvungen att tanka också! Uuuuuhhh, saknar inte detta moment!

Ska jag säga några slutord om i3:an då?
Jag har njutit av de här 3 åren med i3:an, helt klart! Det absolut sämsta med i3:an är vindkänsligheten i sidled, den känns vinglig på lite större vägar, men det har jag skrivit om förr. Så hade jag ägt den, så hade jag sänkt den och kanske satt på spacers också. Men jag är rätt säker på att  jag kommer att sakna min lilla StormTrooper! 😀

När kommer då Leafen?
Svaret är inom kort! Typ imorgon 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>