Jag gillar verkligen Amperorna

Ni som läste om importen av en Opel Ampera från Tyskland känner ju igen denna bilen, men vi tog några fräschare bilder på den häromkvällen.

Filip har donat en hel del med att snygga till den, blev lite större fälgar och lite småfixande så den ser fräsch och fin ut.
Jag tycker att den vita är riktigt snygg tillsammans med alla svarta detaljer på den

Den är ”nog” lite lägre än original också 😉

Just det, Vauxhall var det ju nuförtiden (går att köpa sådana emblem) 🙂

Klart trevliga inuti

Jag tycker att man sitter riktigt bekvämt i dessa

Nosen i närstuide

Skuffen

Klart trevlig inredning

Testade att ladda den med min laddbox en stund

Det har faktiskt blivit så att en jobbarkompis till Filip OCKSÅ har skaffat en Ampera! Plus att hans svåger köpte en i förra veckan, som jag och Oskar (Filips svåger) var uppe och handlade i Stockholm.

De går ju 7-8mil på el och har en rätt avancerad drivlina som både laddar och driver bilen, men det verkar som att ägarna är väldigt nöjda med dessa bilar. Slår ju de flesta av dagens hybridbilar fortfarande när det gäller räckvidden! Den ser ju fortfarande såpass fräsch ut, så de flesta som inte är insatta tror nog att det är en ny modell som precis släppts.

Vi körde hem Oskars Ampera i lagligt tempo från Stockholm, blev väl ca 470km den dagen och soppaförbrukningen hamnade bara på 0.5. Men målet är ju att rulla så mycket som möjligt på el hemma, så det kan nog gå att åka riktigt ekonomiskt med den.

Det jag har sett hittills av dessa bilar gör mig imponerad, riktigt trevliga bilar! 🙂

2 thoughts on “Jag gillar verkligen Amperorna

 1. Johan

  Vad är det för fälgar?

  • Edis

   Tjo!

   Jag vet inte, ska kolla med Filip när jag träffar honom. Tror det är några 18″:are iallafall, har för mig att han satt i baksätet på väg hem från Tyskland i den nyinhandlade Amperan och beställde dessa.

   MVH Johan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>