Failure in Falkenberg!

Var sugen på att testa den nya snabbladdaren i Falkenberg, så det fick bli en tur dit och käka lite lunch samtidigt. Möttes dock av en PHEV-ägare som hade problem, han hade ringt supporten för stolpen fungerade inte… Yeah… Lysande… Not…

Jag ringde också supporten lite senare och sa att de kanske kunde skriva ett meddelande på skärmen så de slipper samtal. Svaret jag fick var att de skulle ringa McDonalds i Falkenberg på måndag (när personalen var tillbaka) och be att sätter upp en lapp på stolpen. Hmmm… Lät ju smart 🙂

Möttes av denna bild och det gick inte att återställa.
IMG_9263.JPG

Så här ser den ut iallafall
IMG_9264.JPG

Tur att jag körde lugnt och hade gott om kräm kvar… Men kunde inte låta bli att ta en tur in till Falkenberg, testade laddaren på Torget.
IMG_9267.JPG

Fick SMS:a och dona innan den hoppade igång, kostade 4kr att ladda idag.
IMG_9266.JPG

Fick nytta av Ullaredskabeln igen, laddade med 3.3kW här (kollade i Leaf Spy Pro).
IMG_9265.JPG

MEN! Det blev nog minst en halvtimmes utfrågning från ett gäng Falkenbergsbor också, de var väldigt nyfikna och jag fick till och med frågan om jag var bilsäljare, lätt att tro det när man är så lyrisk som jag är över elbilen 🙂

2 thoughts on “Failure in Falkenberg!

 1. Magnus

  Testade du att nollställa nödstoppsknappen?

  • Edis

   Nej, men kollade på knappen och den såg OK ut, men ställde denna fråga till en av de som sköter maskinen:
   ”Finns det flera nödstoppsknappar på den, än den bakom glaset? Den bakom glaset är ju omöjlig att trycka in utan att krossa glaset och det var helt när jag var där. Om det finns fler saker man kan kolla när man står där på plats och ringer och felanmäler så vore det bra om Ni informerade om det för supporten man ringer. Typ om man ska kolla något på kontaktdonet, eller liknande.”
   Fick detta svar:
   ”Hej Johan, det finns bara den nödstoppsknappen under glaset, men den går att trycka in utan att glaset går sönder. Glaset följer bara med in, och för att återställa måste man plocka bort den och vrida på själva knappen i den riktning som pilarna visar. För att plocka bort glaset går det att vrida på den svara ram som ligger runt glaset. Jag ska framföra detta till min kundservice.”
   Nästa gång kollar jag extra noga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>