300 mil på 5 veckor…

Jisses vad milen rinner iväg. Bor man på vischan blir det rätt många mil bakom ratten.

Får ju bara köra 1500mil med den här leasingen, men håller tummarna för att Nissan tar ett snabbt och bra beslut om hur framtiden blir. Det vore inte så kul att behöva ställa bilen efter nyår om man är uppe i 1500 mil då.

Varenda mil de här syns på vägarna gör ju att andra ser att man kan klara sig utmärkt med en elbil.

20140829-223605.jpg

Alla som har provåkt hittills har varit väldigt impade och det känns som att elbilar är här för att stanna.

Funderade lite över vad min V70 har kostat i bensin de 13000mil jag har kört… Det är över 208000kr! Hade jag kört elbil hade det högt räknat kostat 26000kr.

Man borde börjat köra elbil för längesedan 🙂

2 thoughts on “300 mil på 5 veckor…

  1. Anders

    Precis det kalkyleras för lite. Själv har jag solpaneler både hemma och på jobbet sen på långresan blir det SuperChargers så all min körning blir gratis bränsle så den posten blir 0kr. Wow svårt att fatta men har inte fått en räkning från Statoil på 3 månader !

  2. Anders

    Vill tillägga att jag har kört mer än 1000 mil och ingen service i sikte varken detta år eller nästa år, hoppas jag i alla fall. Sparar många sköna tusenlappar varje år på att slippa motorservice och ännu mer på kamremsbyte 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>