En bilhatares uppfinning?

Nu är jag visserligen skapligt bilintresserad och försöker sköta mina bilar, men jag kan garantera att hade jag fått bestämma hade denna diaboliska metod att sprida ut oljegrus varit förbjuden. Den f-n som uppfann metoden måste vara bilhatare och vill reducera antalet MC-åkare radikalt!

Att komma med en ny, nytvättad bil och hamna mitt i infernot av oljegrus a la blästerskåp gör ju att man blir tokig. Det blir ju inte ens bra heller, det är en nödlösning och man måste dit och kladda inom kort igen!

På den här vägen var de och körde dit asfalt på en massa ställen i somras och på ett flertal ställen har de kladdat på oljegrus mellan asfaltsränderna man gjorde i somras. Varför inte göra det ordentligt när man ändå håller på?!?

Att sprida ut det här och sedan låta bilisterna sköta jobbet och få sina bilar stenblästrade är åt helsike. Ska man envisas med detta får ni hitta på en metod som härdar direkt och sedan sopa upp överskottet direkt!

Det är ju totalt livsfarligt att åka MC på detta rullgrus!!

Är jag förbannad? Japp, det vill jag lova! För det finns andra andra metoder… Prioritera landsbygden också, det tar inte många dagar att asfaltera en liten väg på riktigt vis…

Det här är ingen bra bild, stannade inte där det var som värst…

20140807-170644.jpg
Ska man göra något, ska man göra det rejält!

Det mest ironiska är att jag var på väg och hämta mina 2000-kronors stänkskydd till bilen!

F-n!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>