Storebror ser dig

Om man vill, så kan man låta bilen rapportera in en massa data, så får man en massa statistik på hur man har kört.

Loggar man in på deras hemsida, så kan det se ut så här:
S3

S2

S1

Jag är ju trots allt nörd när det gäller statistik och mätvärden, så än så länge känns det som att jag kommer att fortsätta att ladda upp data, även om det är ”lite” storebror ser dig över det hela.

En sak till förresten! Låt oss säga att det är 30 grader varmt ute, då lär det vara 50 inne i bilen där den står ute på parkeringen… Vad gör man då? Jo, antingen loggar man in via hemsidan, eller så startar man appen i telefonen och startar klimatanläggningen så är bilen sval och skön när man kommer ut! Gött
S4
Idag på morgonen var det bara 13 grader ute och jag hade via hemsidan knappat in att den skulle vara redo att åka 06:30 idag. Kom ut till en varm bil och till och med rattvärmaren var igång.

Snacka om lyxigt jämfört med V70:n! 🙂

2 thoughts on “Storebror ser dig

 1. Daniel

  Hade haft problem med min carwings. Körhistorik finns bara för den 25/7. Alla andra dagar synkade systemet inte.

  Titta jag på din bild så är 26:e din sista inlägg…

  Mvh
  Daniel

 2. Edis

  Japp, verkar fungera lite si och så, ibland dyker det upp flera dagar på en gång, så systemet är inte riktigt 100… Men rätt var det är så dyker det upp en massa data.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>